Genomineerd voor Prijs Nederlandse Dansdagen voor Jong Publiek!
19/08/18

Vol trots kondigen we aan dat we genomineerd zijn voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen voor Jong Publiek! We zijn zeer vereerd met deze nominatie! Erkenning voor ons harde werken!  

Ieder jaar nodigt de Nederlandse Dansdagen professionals in het dansveld uit om veelbelovende choreografen voor te dragen voor deze prijzen. De overige genomineerden zijn Cunsong Xu en 155. 

Deze prijs heeft een waarde van € 10.000,- met als doel een bijdrage te leveren aan de innovaties van dans voor een publiek van 4 en 18 jaar in Nederland. Een commissie, onder voorzitterschap van festivaldirecteur Ronald Wintjens, bestaat uit Valentijn Byvanck (directeur Marres, Huis voor hedendaagse Cultuur), Wies Bloemen (artistiek leider en choreograaf Danstheater AYA), Marc Maris (directeur Festival Jonge Harten) en Lennart Monaster (regisseur en acteur Het Laagland). Om de prijs te winnen dienen alle genomineerden een nieuwe plan voor te leggen aan bovengenoemde commissie. De prijzen worden uitgereikt tijdens het Nederlandse Dansdagen Gala op vrijdagavond 12 oktober 2018. 

// Helaas ging de prijs naar de jongens van 155, maar ze hebben het hartstikke verdiend, want ze zijn super goed!