korte pop-up voorstellingen in openbare ruimte

De Kapers


 Kinderen van 9 – 12 jaar.

Een samenwerking met Kaapstad & BSO Monopole

Ontdek De Kapers: de stadsexpeditie waar beweging en theater samenkomen! De Kapers zijn overal en nergens te vinden, als spontane verrassingen in het straatbeeld. Je komt ons toevallig tegen en wordt meegenomen in een wereld waar theater en beweging samensmelten.

Stap uit je comfortzone en laat je leiden door onze bekwame Kapers. Verlies jezelf in de magie van het onverwachte en omarm de ontmoetingen die je pad kruisen. Bereid je voor op een unieke belevenis waarbij de stad ons podium is en het publiek de hoofdrol speelt. Mis deze bijzondere ervaring niet, want De Kapers wachten op jou, overal en nergens!

Woest creëert samen een aantal enthousiaste kinderen korte voorstellingen die overal in de Tilburgse binnenstad zullen opduiken tijdens festival Kaapstad. Kaapstad is een gratis kunstfestival van 18 t/m 20 augustus waarin een groot aantal artiesten en kunstenaars de Tilburgse binnenstad overnemen met pop-up art: cityhacks, art take-overs, interactieve installaties en meeslepende performances.

• Concept: Manon Avermaete & Paulien Truijen Performers: Dasey, Efìa, Kobe, Layla, Lima, Pit en Thijmen  • Gerealiseerd door: Kaapstad o.l.v. Anja Reinhart • Met dank aan: BSO Monopole o.l.v. Barbara Sauvaitre